Familie fotoshoot

Familie foto’s

Hee allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog postte! De afgelopen maanden heb ik weer met regelmaat foto’s mogen maken. In deze blog wil ik jullie graag een aantal foto’s laten zien. Zoals de titel al verraad gaat deze blogpost over familiefoto’s. Veel families hebben oude foto’s waar nog niet iedereen opstaat of mensen opstaan die niet meer bij de familie horen. De punten waar ik met deze foto’s op heb gelet is kleding, achtergrond en spontaniteit. Uit de gemaakte foto’s komt naar voren dat het niet het belangrijkste is dat iedereen in de lens kijkt maar juist dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Hieronder plaats ik een aantal van de gemaakte foto’s!

Tot snel,

Marie-Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s